Zamieszczone przez Jabar1975
max szybkość w Ocatvii 1,9 TDI 110PS
Zwiń
X
-
Witam, swój pojazd mam od roku i raz mi sie udało na autostradzie z Krakowa do Katowic pojechać 19? km, przekroczyło 190 na pewno i nawet nie było z górki, tak więc mozna
[ Dodano: Pon 28 Sie, 06 13:52 ]
a pojazd oczywiście kupiłem nowy...Octavia Combi Tour Plus 1,9 TDI ASV '05
President Harry II Clasic + DV 27 S w dziurce po fm-owej + spliter (ale myslę nad drugą dziurką na fm-ową)
Komentarz
-
-
Sprawdź czy z turbo doładowaniem wszystko gra. Problem może leżeć w braku doładowania, sprawdź przepływomierz ewentualnie zawór N75 . Tak czy inaczej wybierz się do dobrego speca na diagnozę...
Zaliczyłeś chociaż jazdę próbną przed kupnem....... :?:BMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
Komentarz
-
-
Sigma_74
i na pewno nie do ASO bo masakrycznie cie skasuja.
pogadaj z DJCZASEM on z twoich rejonów.
ja ciołem ponad 190 ale raz a tak 180 to bez problemów.
Komentarz
-
Re: max szybkość w Ocatvii 1,9 TDI 110PS
Zamieszczone przez mkgrsWitam! 2 miechy temu kupiem Octavie 1,9TDI i juz jadac z komisu na autostradzie osiagnalem max 150 km-h wiecej nie chciala pojsc. Potem wzcyztalem ze powinna isc 192 km-h! Jechalem z klima. Cos mi tu nie gra. Co wy na to?
Na przepływce w osatnim stadium agonalnym 160 licznikowa
Na Virusie 217 :twisted: licznikowo i może byłoby troszkę więcej żebym miał dłuższą prostą :lol:
Jeśli wyciągnąłeś 150 max to na bank musi być coś ostro spi.....lone. AGR seryjny leci licznikowo ponad 190.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Moj szkodnik licznikowo na tarsie nr7, ekspresowce przed wisla rozpedzil sie kiedys do 208km/h(jak siedzialem meskowi na zderzaku). Z jakies 2 miesiace temu rozpedzil sie do 205km/h z wlaczona klima. Z reguly 195-200km/h to jest zawsze(nie zaleznie na jakim paliwie).
[ Dodano: Sro 30 Sie, 06 11:13 ]
Zamieszczone przez Maicroftbartolini1978, Seria przy 4200 obrotow ma miec te licznikowe 205km/h
wiec moze troche oszukiwac licznik ,ale na zimowkach 195/65/r15 licznik pokazuje minimalnie wiecej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mkgrs....moc, szybkość i sama rozkosz! .....!
I też przez piewszy miesiąc będziesz się tak czuł.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
Komentarz